Keith och Fiona Surtees är Skogsljuset

I går var det storseans ute i skogen. På skogsljusets kursgård norr om Karlshamn. Seansen hölls av Fiona och Keith Surtees. Jag var inte där kanske jag skall börja med att påpeka. Även om det hade varit kul. Jag är dock närmare 100% säker på vad jag hade fått se. Frågan är hur många som var där och blev lurade av parets så kallade mediala förmågor. Hur många som blev lurade att tro att deras döda saknade finns där hos dem. För den ringa summan av 120 kr. Om man inte gick på en privat sittning då kostnaden i stället hamnar på 500 kr.

Som visats så många gånger av bland andra James Randi, Derren Brown och även svensken John Houdi, så behövs ingen verklig förmåga att tala med de döda för att det för betraktaren, eller kalla de offren om du vill, skall verka som om man kan tala med de döda, med änglar eller andar.

Det har skrivits om paret förut, bland annat i Sydöstran och NSD, och mönstren känns igen. Att spela på människors längtan, efter mening eller sina bortgångna älskade, är en lukrativ marknad. Att man riskerar förleda in människor i en värld av fantasier och falska förhoppningar, en slags beroende av tröst från den andra sidan är inget man tar hänsyn till.

Tittar man in på parets hemsida så går mönstret även här igen. Snack om energier, meditations-skivor till försäljning, ”andlig konst”, tarotkort, andliga vägledare och en väldig massa fält att fylla i anmälan eller beställningar av diverse tjänster till en ”ringa” kostnad.

Om någon som läser detta var på storseansen den 28 juni så var så snäll och skriv en kommentar. Är framförallt intresserad av hur många människor här i närheten som blivit lurade denna vackra sommarkväll.

Bildkälla: http://www.skogsljuset.se

Annonser
Det här inlägget postades i Medier, Syd, WooMap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Keith och Fiona Surtees är Skogsljuset

  1. Nödvändigt Okänd skriver:

    Jag var inte där eftersom jag inte går till dom som jag sett slå sina hundar med ridspön och som svälter sina hästar tills dom blir nödslaktade, se tidigare reportage detta gäller kvinnan i huset som beskriver sig själv som en kvinna med ett övermått av kärlek. Har själv tagit emot klienter som varit på storseans däruppe, och fått mycket konstiga idéer i skallen, bl a ett akut behov av att skiljas ur ett lycklig äktenskap, svåra sömnstörningar m m. Detta fenomen med raserade relationer sedan man varit i kontakt med denna kvinna har jag otaliga bevis för.
    De talar illa om folk och skapar konflikter överallt, framförallt kvinnan i huset är en bluff som lever på sin mans kraft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s